nieuws

Nieuw design en functies voor SP-TV

Films en spots van de SP zijn vanaf deze week te zien in een player die volledig past in de huisstijl van de SP. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden, waaronder een knop om de films te delen op je eigen website, of sociale sites als Hyves, Facebook en Nujij.

Op www.sp.nl/tv zijn niet enkel films van de SP-TV te zien, maar zullen ook de belangrijkste debatten, en de belangrijkste mediaoptredens van SP-ers verschijnen. Het recente archief van SP-TV staat inmiddels online, doel is echter een groot deel van het audio-visuele materiaal van de SP op internet beschikbaar te maken.

Hieronder de laatste spot voor zendtijd politieke partijen waarin Agnes Kant oproept om steun te verlenen aan de initiatiefwet van de SP om de marktwerking in de thuiszorg uit te bannen. Van harte aanbevolen op uw eigen hyve of website!

SP-TV naar Hyves

Een kleine uitleg: wanneer een door u gekozen SP-TV-film afspeelt, en u beweegt vervolgens de muis naar de bodem van het film-venster, verschijnt er een menubalk. Aan de rechterkant van deze balk bevinden zich vier iconen, die - in volgorde - staan voor: Volume, Volledig scherm, Delen, Meer informatie.

Wanneer u klikt op het derde, een na laatste icoon, Delen, verschijnt een klein popup-venster. Door een klik op de witte H op de oranje achtergrond belandt u in uw Hyves-site, waar u het filmfragment als 'Hyves gadget' toe kunt voegen.